» Vila-real VLC Vila-real VLC | Municipios FACSA

VILA-REAL

La web del Servei Municipal d’Aigua Potable

ATENCIÓ! Només s'atendrà amb CITA PRÈVIA, es pot sol·licitar telefonant a la seua oficina. Li recomanem realitzar les seues gestions a través de la eOficina (APP de FACSA) o per telèfon.

Vila-real és un municipi de 50.580 habitants de dret (INE 2015), situat en la part sud de la província de Castelló. Es troba a uns 7 Km. de la ciutat, en la comarca de la Plana Baixa. El Servei Municipal d’Aigües Potables està en funcionament pràcticament des de l’any 1937, any en què es va instal·lar la xarxa de distribució. Amb anterioritat tan sols existien algunes fonts públiques. Des d’octubre de

1997 el Servei Públic d’Abastiment d’Aigua Potable està sent gestionat en règim de Concessió per FACSA. Al març de 2008, s’afegeix a la Concessió del Servei Públic d’Abastiment d’Aigua Potable, el subministrament d’Aigua Industrial. El municipi de Vila-real compta amb quatre estacions de captació d’aigües subterrànies que abasteixen a tot el municipi.

Vila-real és un municipi de 50.580 habitants de dret (INE 2015), situat en la part sud de la província de Castelló. Es troba a uns 7 Km. de la ciutat, en la comarca de la Plana Baixa. El Servei Municipal d’Aigües Potables està en funcionament pràcticament des de l’any 1937, any en què es va instal·lar la xarxa de distribució. Amb anterioritat tan sols existien algunes fonts públiques. Des d’octubre de 1997 el Servei Públic d’Abastiment d’Aigua Potable està sent gestionat en règim de Concessió per FACSA. Al març de 2008, s’afegeix a la Concessió del Servei Públic d’Abastiment d’Aigua Potable, el subministrament d’Aigua Industrial. El municipi de Vila-real compta amb quatre estacions de captació d’aigües subterrànies que abasteixen a tot el municipi.

icono_tarifas

Tarifes del municipi

Consulta les tarifes de subministrament d’aigua potable del teu municipi

icono_calidad

Qualitat de l’aigua

Descarrega’t la documentació explicativa de la qualitat de l’aigua Punxa ací per a conèixer la duresa.

normativa

Normativa

Coneix la normativa que regula l’abastiment de l’aigua en el teu municipi

icono_gestion_clientes

Gestió de clients

Informa’t de la documentació necessària per a donar-te d’alta, baixa o canvi de titular.

Contacte Vila-real

Calle Carlos Sarthou, 10, Vila-real, Castelló | Telf. 964 527 680 | vilareal@facsa.com

Per a avaries 24h. pot cridar al telèfon a dalt indicat

Horari: dilluns-divendres 8:00 – 14:00h. i dilluns-dijous 15:00 – 18:00h.

Horari estiu: dilluns-divendres 8:00 – 14:30h.

Protección de datos personales

9 + 2 =

Oficina d'atenció al client

Accedeix a l’oficina virtual de FACSA, o dóna’t d’alta si encara no ho has fet. Totes les teues gestions a un click les 24 hores del día.

Consulta ací una explicació gràfica de la teua factura, amb tots els termes i conceptes detallats, la qual cosa t’ajudarà a entendre millor les teues factures.