» Burriana VLC Burriana VLC | Municipios FACSA

BORRIANA

La web del Servei  Municipal d’Aigua Potable i Clavegueram
ATENCIÓ! Només s'atendrà amb CITA PRÈVIA, es pot sol·licitar telefonant a la seua oficina. Li recomanem realitzar les seues gestions a través de la eOficina (APP de FACSA) o per telèfon.

Borriana és un municipi costaner de la Plana de Castelló, amb uns 35.000 habitants de dret, encara que en època estival aconsegueix els 40.000. Gran part de les infraestructures actuals van ser instal·lades en els anys 40, quan es va renovar completament la xarxa de distribució existent i es va ampliar a totes les zones urbanitzades en l’època. Aquestes infraestructures han anat actualitzant-se des de llavors, destacant la renovació de la xarxa que es va iniciar l’any 2004 i que ha permés millorar el servei que es presta als usuaris.

L’1 de gener de 2015 FACSA va començar un nou contracte, en el que es gestiona de manera integral els serveis d’abastiment i clavegueram. L’aigua de Borriana prové de captacions subterrànies, situades en el mateix terme municipal, una planta de tractament d’aigua potable  per tecnologia d’osmosi inversa i l’aportació del Consorci d’Aigües de la Plana. comrpomisoConsulta ací els compromisos amb què Facsa s’implica amb tu.

Borriana és un municipi costaner de la Plana de Castelló, amb uns 35.000 habitants de dret, encara que en època estival aconsegueix els 40.000. Gran part de les infraestructures actuals van ser instal·lades en els anys 40, quan es va renovar completament la xarxa de distribució existent i es va ampliar a totes les zones urbanitzades en l’època. Aquestes infraestructures han anat actualitzant-se des de llavors, destacant la renovació de la xarxa que es va iniciar l’any 2004 i que ha permés millorar el servei que es presta als usuaris. L’1 de gener de 2015 FACSA va començar un nou contracte, en el que es gestiona de manera integral els serveis d’abastiment i clavegueram. L’aigua de Borriana prové de captacions subterrànies, situades en el mateix terme municipal, una planta de tractament d’aigua potable  per tecnologia d’osmosi inversa i l’aportació del Consorci d’Aigües de la Plana. comrpomisoConsulta ací els compromisos amb què Facsa s’implica amb tu.

icono_tarifas

Tarifes del municipi

Consulta les tarifes de subministrament d’aigua potable del teu municipi

icono_calidad

Qualitat de l’aigua

Descarrega’t la documentació explicativa de la qualitat de l’aigua. Punxa ací per a conèixer la duresa.

normativa

Normativa

Coneix la normativa que regula l’abastiment de l’aigua en el teu municipi

icono_gestion_clientes

Gestió de clients

Informa’t de la documentació necessària per a donar-te d’alta, baixa o canvi de titular.

Contacte Borriana

Pl. de la Mercé 6, 12530 Borriana, Castelló | Telf. 964 512 800 | burriana@facsa.com

 Per avaries 24h. pot cridar al telèfon a dalt indicat

Horari: dilluns-divendres 8:00 – 14:00h. i dilluns-dijous 15:00 – 18:00h.

Horari estiu: dilluns-divendres 8:00 – 14:30h.

Protección de datos personales

4 + 15 =

Oficina

Accedeix a l’oficina virtual de FACSA, o dóna’t d’alta si encara no ho has fet. Totes les teues gestions a un click les 24 hores del día.

Consulta ací una explicació gràfica de la teua factura, amb tots els termes i conceptes detallats, la qual cosa t’ajudarà a entendre millor les teues factures.