Municipios FACSA | Otro sitio realizado con WordPress

ALMASSORA

La web del Servei Municipal d’Aigua Potable i Clavegueram

ATENCIÓ! FACSA obri les portes d'atenció al públic amb un HORARI ESPECIAL de 8:00 a 15: 00h. Només s'atendrà amb cita prèvia, es pot sol·licitar telefonant a la seua oficina. Li recomanem realitzar les seues gestions a través de la eOficina (APP de FACSA) o per telèfon.

Almassora és un municipi d’aproximadament 25.600 habitants situat a la vora del Riu Millars en el sud-est de la província de Castelló. Les instal·lacions del Servei d’Aigües Potables, de titularitat municipal, han sigut gestionades per FACSA des de l’any 1992 i des de l’any 2014 també es gestiona el Servei Municipal de Clavegueram. L’aigua d’Almassora té el seu origen en captacions subterrànies,

en concret en sis pous, des dels quals s’abasteix a la major part del municipi. L’aigua és emmagatzemada i tractada en uns quants depòsits des dels quals se subministra l’aigua tant  al nucli urbà així als polígons industrials. comrpomisoConsulta ací els compromisos amb què Facsa s’implica amb tu.

Almassora és un municipi d’aproximadament 25.600 habitants situat a la vora del Riu Millars en el sud-est de la província de Castelló. Les instal·lacions del Servei d’Aigües Potables, de titularitat municipal, han sigut gestionades per FACSA des de l’any 1992 i des de l’any 2014 també es gestiona el Servei Municipal de Clavegueram. L’aigua d’Almassora té el seu origen en captacions subterrànies, en concret en sis pous, des dels quals s’abasteix a la major part del municipi. L’aigua és emmagatzemada i tractada en uns quants depòsits des dels quals se subministra l’aigua tant  al nucli urbà així als polígons industrials. comrpomisoConsulta ací els compromisos amb què Facsa s’implica amb tu.

 

 

icono_tarifas

Tarifes del municipi

Consulta les tarifes de subministrament d’aigua potable del teu municipi

icono_calidad

Qualitat de l’aigua

Descarrega’t la documentació explicativa de la qualitat de l’aigua Punxa ací per a conèixer la duresa.

normativa

Normativa

Coneix la normativa que regula l’abastiment de l’aigua en el teu municipi

icono_gestion_clientes

Gestió de clients

Informa’t de la documentació necessària per a donar-te d’alta, baixa o canvi de titular.

Contacte Almassora

Carrer Sant Ramon 15, Almassora 12550, Castelló | Telf. 964 550 656 | almazora@facsa.com

Per a avaries 24h. pot cridar al telèfon a dalt indicat

Horari: dilluns-divendres 8:00 – 14:00h. i dilluns-dijous 15:00 – 18:00h.

Horari estiu: dilluns-divendres 8:00 – 14:00h.

Protección de datos personales

14 + 1 =

Oficina d'atenció al client

Accedeix a l’oficina virtual de FACSA, o dóna’t d’alta si encara no ho has fet. Totes les teues gestions a un click les 24 hores del día.

Consulta ací una explicació gràfica de la teua factura, amb tots els termes i conceptes detallats, la qual cosa t’ajudarà a entendre millor les teues factures.