» Segorbe VLC Segorbe VLC | Municipios FACSA

SEGORBE

La web del Servei Municipal d’Aigües Potables i Clavegueram

¡ATENCIÓN! Por motivos de mantenimiento se va a producir un corte de agua el lunes 31 de agosto de 12:30 a 14:00. Disculpen las molestias.

Segorbe és un municipi de 9073 habitants (INE 2015), capital de la comarca de l’Alt Palancia, situat al sud de la província de Castelló. Les instal·lacions del Servei d’Aigües Potables, de titularitat municipal, han sigut gestionades per FACSA des de l’any 1996. S’han realitzat durant aquests anys nombroses millores tècniques i canvis en el sistema d’explotació.

La població de Segorbe s’abasteix d’aigua d’un brollador situat en el paratge de “La Esperanza”, en el seu mateix terme municipal. L’aigua, per gravetat, accedeix des d’aquesta instal·lació fins al dipòsit de regulació existent en la partida de Casas Blancas. FACSA també gestiona la xarxa de clavegueram municipal de Segorbe des de 2012.

 

Segorbe és un municipi de 9073 habitants (INE 2015), capital de la comarca de l’Alt Palancia, situat al sud de la província de Castelló. Les instal·lacions del Servei d’Aigües Potables, de titularitat municipal, han sigut gestionades per FACSA des de l’any 1996. S’han realitzat durant aquests anys nombroses millores tècniques i canvis en el sistema d’explotació. La població de Segorbe s’abasteix d’aigua d’un brollador situat en el paratge de “La Esperanza”, en el seu mateix terme municipal. L’aigua, per gravetat, accedeix des d’aquesta instal·lació fins al dipòsit de regulació existent en la partida de Casas Blancas. FACSA també gestiona la xarxa de clavegueram municipal de Segorbe des de 2012.

icono_tarifas

Tarifes del municipi

Consulta les tarifes de subministrament d’aigua potable del teu municipi

icono_calidad

Qualitat de l’aigua

Descarrega’t la documentació explicativa de la qualitat de l’aigua. Puntxa ací per a conèixer la duresa.

normativa

Normativa

Coneix la normativa que regula l’abastiment de l’aigua en el teu municipi

icono_gestion_clientes

Gestió de clients

Informa’t de la documentació necessària per a donar-te d’alta, baixa o canvi de titular.

Contacte Segorbe

Plaza Cueva Santa, 19, 12400 Segorbe, Castelló | Telf. 964 713 705 | segorbe@facsa.com

Per a avaries 24h. pot cridar al telèfon a dalt indicat

Horari: dilluns-divendres 8:00 – 14:00h.

14 + 13 =

Oficina d'atenció al client

Accedeix a l’oficina virtual de FACSA, o dóna’t d’alta si encara no ho has fet. Totes les teues gestions a un click les 24 hores del día.

Consulta ací una explicació gràfica de la teua factura, amb tots els termes i conceptes detallats, la qual cosa t’ajudarà a entendre millor les teues factures.