» Alcora VLC Alcora VLC | Municipios FACSA

L'ALCORA

La web del Servei  Municipal d’Aigua Potable
ATENCIÓ! Només s'atendrà amb CITA PRÈVIA, es pot sol·licitar telefonant a la seua oficina. Li recomanem realitzar les seues gestions a través de la eOficina (APP de FACSA) o per telèfon.

L’Alcora és un municipi pertanyent a la província de Castelló, en la comarca del Alcalatén i capital de la mateixa. Compta amb un cens d’unes 10.500 persones. El proveïment d’aigua potable està dividit en tres sectors: el Casc urbà: on l’aigua ve de dos dipòsits; Pedania de la Foia: alimentada a través del

dipòsit de la Foia; i la Pedania de Araya: en la qual l’aigua prové del pou situat en la pedania i a través del dipòsit de regulació. Així mateix existeix una xarxa exclusiva que proveeix a diferents fonts públiques situades en la localitat. L’aigua d’aquesta xarxa ve del brollador Aixart.

L’Alcora és un municipi pertanyent a la província de Castelló, en la comarca del Alcalatén i capital de la mateixa. Compta amb un cens d’unes 10.500 persones. El proveïment d’aigua potable està dividit en tres sectors: el Casc urbà: on l’aigua ve de dos dipòsits; Pedania de la Foia: alimentada a través del dipòsit de la Foia; i la Pedania de Araya: en la qual l’aigua prové del pou situat en la pedania i a través del dipòsit de regulació. Així mateix existeix una xarxa exclusiva que proveeix a diferents fonts públiques situades en la localitat. L’aigua d’aquesta xarxa ve del brollador Aixart.

icono_tarifas

Tarifes del municipi

Consulta les tarifes de subministrament d’aigua potable del teu municipi

icono_calidad

Qualitat de l’aigua

Descarrega’t la documentació explicativa de la qualitat de l’aigua. Punxa ací per a conèixer la duresa.

normativa

Normativa

Coneix la normativa que regula l’abastiment de l’aigua en el teu municipi

icono_gestion_clientes

Gestió de clients

Informa’t de la documentació necessària per a donar-te d’alta, baixa o canvi de titular.

Contacte l’Alcora

Carrer Ferrerets, 49, 12110 L’Alcora, Castellón | Telf. 964 361 946 | alcora@facsa.com

 Per avaries 24h. pot cridar al telèfon a dalt indicat

Horari: dilluns-divendres 8:00 – 14:00h. i dilluns-dijous 15:00 – 18:00h.

Horari estiu: dilluns-divendres 8:00 – 14:30h.

Protección de datos personales

10 + 2 =

Oficina

Accedeix a l’oficina virtual de FACSA, o dóna’t d’alta si encara no ho has fet. Totes les teues gestions a un click les 24 hores del día.

Consulta ací una explicació gràfica de la teua factura, amb tots els termes i conceptes detallats, la qual cosa t’ajudarà a entendre millor les teues factures.